TROLDE

 

Ydervægge

4. maj 2019

Mere beklædning.

19. -21. april 2019

Beklædningsbrædder.

14. -15. april 2019

Så blev det varmt og vi kunne arbejde videre med ydervæggene. Vi har lånt en malemaskine der kan give træbeskyttelse på alle fire sider samtidig. Utroligt effektivt, vi fik grundet alle 245 bekladningsbrædder á 5,20 m på to dage.

2.-3. december 2018 og 8.-9. december

Alle afstandslister er monteret på hele huset, der er monteret musestop og døren til redskabsrummet har fået indfatning. Nu står alle facader og gavle klar til at få monteret ydebeklædning med blokhusbrædder i Douglas. Nu er det tid til gå indendørs, det fortsatte arbejde kan følges på siden Indvendig.

24.-25. november 2018

Afstandslister er monteret på alle facader undtagen ved den overdækkede terrasse. Musestop monteres mellem hver afstandsliste,, så musene ikke kan kravle ind bag beklædningen. Når de sidste afstandslister er sat på og musestop er monteret langs alle facader og gavle, er vi klar til at sætte yderbeklædning på. Huset skal beklædes med blokhusbrædder i Douglas fyr.

23. november 2018

Alle udvendige vinduesindfatninger er færdig, nu kan der stoppes og isoleres.

20. november 2018

Vi fik monteret døren til redskabsrummet, nu kan huset låses helt af.

9.-11. november

Udvendig indfatning er færdig ved alle dørene og der er blevet tætnet med diffusionåbent tætningsbånd under alle dørtrin.

6.-7. oktober 2018

Alle vinduer er forberedt for montage af udvendig indfatning. Der er monteret sålbænk af zink ved alle vinduer.

22.-23. september 2018

De sidste vindbrædder blev monteret i nordfacaden og vestgavlen blev lukket med vindplader. Spærrene er nu forankret hele huset rundt.

20.-26. august 2018

Hoveddøren er ankommet og monteret i ydervæggen. Det er nu muligt at låse huset af. Vi har valgt at montere er YALE kodelås, så har vi ikke problemer med at nøglerne forsvinder. Der monteret plader på væggen mod redskabsrummet, så der er lukket helt af ind til boligdelen.

16.-18. august

Vinduerne ankom torsdag kl. 17. Emilie og jeg fik sat dobbeltdøren samt alle tre terrassedøre i torsdag aften og sat vinduerne ind i huset. Forsikringen dækker ikke, hvis vinduerne bliver stjålet fra byggepladsen uden at de er låst inde i en container. Derfor prioriterede vi at få skruet så meget i som muligt. Lørdag var alle døre og vinduer monteret, undtagen hoveddøren, som først bliver leveret i næste uge.

12. august 2018

Der er vindplader på ydervæggene og sommerferien er slut. Nu kan vi kun arbejde i weekender. Vi får vinduer i næste uge, når de er sat i er huset lukket.

7. august 2018

Vi fik tid til at sætte vindplader op på nordfacaden, mens vi venter på materialer til at færdiggøre taget.

23.-25. juli 2018

Mens nogle arbejder på taget arbejdes der også på ydervæggene. Alle samlinger i Hunton vindspærren tapes og der monteres afstandslister, som skal sikre at yderbeklædningen kan udluftes.

4. juli 2018

Der opsættes 12 mm Hunton vindspærre inderst på ydervæggen. Der blev monteret vindspærre på 24 m af de i alt ca. 60 m ydervæg. Pladerne er fastgjort med ca. 1700 papsøm, godt at vi har en sømpistol til at klare det. I morgen leveres tagspær, så vi skifter over til at arbejde på taget, følg med her.

3. juli 2018

Mens vi venter på tagspær. Der er monteret alu z-profiler rundt langs fodremmen, således at evt. fugt fra vindspærren løber af, ud over fundamentkanten.

 

 

 

 

 

Opdateret 14.05.2019